Uitvaartkisten

Persoonlijke uitvaartkist

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een meer individuele en persoonlijke manier van begraven of cremeren. Daarom beschilder ik uitvaart kisten die aan de wens van de overledene dierbare en/of familieleden tegemoet komt. De uitvaart kist is hierbij een onderdeel en van groot belang voor de rouw verwerking en herinnering.

Het is belangrijk dat een uitvaartkist iets persoonlijks heeft. Zodat je op één oogopslag kunt zien hoe iemand was. Onze uitvaartkisten passen bij de persoonlijke opvattingen van de overledene en de manier waarop hij of zij geleefd heeft.

Zelf beschilderen

Soul Art weet uit ervaring dat het belangrijk is om met begeleiding een kist zelf te beschilderen. Denk hierbij aan mogelijkheden, ideeën, kleur, materiaal, voldoende ruimte voor iedereen etc. Wij zijn expert op dat gebied en wij kunnen u vele mooie ideeën aandragen. Wij ondersteunen u zodat de kist er verzorgt uit ziet.

Wij leveren tevens blanco kisten zowel in vurenhout als in eiken.

Gedichten

Soul Art heeft vele ideeën voor iets extra toe te voegen aan dit afscheid die betrokkenheid en warmte uitstralen.

Van de deksel kan een schilderij gemaakt worden.

Als u contact met ons op neemt geven wij u graag uitgebreide informatie hierover.

Extra’s

Soul Art heeft vele ideeën voor iets extra toe te voegen aan dit afscheid die betrokkenheid en warmte uitstralen. Van de deksel kan een schilderij gemaakt worden. Als u contact met ons op neemt geven wij u graag uitgebreide informatie hierover.

Algemene Voorwaarden

Bij bestelling vragen we een aanbetaling van 50%. Bij levering het restant te voldoen. Levertijd is 3 á 4 werkdagen.

Eigentijds

Exclusief

Stijlvol

Uniek

Jolanda Hoebergen

Laatste nieuws

04 juni 2018
© Soul Art   Website door Nijssen Media
Icon Nijssen Media