schilderijen

Ik schilder naast uitvaartkisten en gedenkkisten in opdracht portretten zowel van dier als mens. Tevens schilder ik abstracte schilderijen, figuratief, etc.

Er worden verschillende soorten verf en Materialen en mediums gebruikt. Zoals olieverf, acryl verf, potlood tekeningen en met softpastels. Het is afhankelijk van wat u wenst.

Voor een opdracht gebruik ik digitale foto’s die u mij via e-mail kunt sturen. Als er geen digitale foto beschikbaar is, kan ik ook werken vanaf een afgedrukte foto. Belangrijk hierbij is wel dat het een goede duidelijke en kwaliteit foto is om zo een mooi en goed eindresultaat te krijgen.


Zoals u kan zien op mijn website zijn mijn portretschilderijen en tekeningen veelal realistisch. Graag wil ik bereiken dat het werk herkenbaar is. De eigenwijze blik van uw kat, de ondeugende kop van uw hond of de mooie en herkenbare gezichtsuitdrukkingen van uw (klein-) kind, vader, moeder, oma, opa, broer, zus, geliefde etc.  Op Dat brengt de tekening of schilderij tot leven.

Ik zorg ervoor dat u een tekening of schilderij aan de muur kan hangen waar u trots op bent. Een mooie herinnering.


Voor meer informatie kunt u mij bellen of e-mailen.

De levertijd gaat in onderling overleg. Voordat ik aan de opdracht begin, vraag ik een aanbetaling van 50%. Dit reken ik voor de tijd en de materiaalkosten. Deze kosten kunnen om deze reden niet worden terugbetaald als de tekening af is. Het restant dient u te voldoen als het schilderij of tekening af is, en dan gaan we over op het verzenden van het werk.


Het verzenden van de tekening is op eigen risico. Het werk wordt uiteraard zorgvuldig en goed beschermd verpakt en aangetekend verstuurd. Het is ook mogelijk om het werk op te halen in Someren. De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.


Verzend/verpakkingskosten t/m A4 formaat - 10 euro
Verzend/verpakkingskosten A 3 formaat en groter  is ongeveer 15 euro .Dit is afhankelijk hoe groot de tekening schilderij is.

Share on Facebook

Informatie